Diensten

Websites en -applicaties

Van der Heiden ICT services levert naast websites voor het zichtbaar maken van uw bedrijf ook volledige webapplicaties die hele bedrijfsprocessen vereenvoudigen of zelfs vervangen. Hierbij wordt extra gelet op de snelheid van uw website en de geschiktheid voor het gebruik op mobiel en/of tablet.

Daarnaast wordt Van der Heiden ICT services geregeld ingehuurd voor het (verder) ontwikkelen van bestaande websites of webapplicaties voor zowel grote als kleine ondernemingen.

Meer informatie

Advisering en ondersteuning

De gevolgen van belangrijke beslissingen op het gebied van IT zijn soms lastig te overzien en kunnen ook zeer kostbaar zijn. Deze beslissingen neemt u dan ook niet zomaar.

Daarom treedt Van der Heiden ICT services vaak op als sparringpartner, adviseur, begeleider en ondersteuner bij (complexe) IT vraagstukken, oplossingen en implementaties.

Hierbij wordt zowel het MKB als de onderwijs sector bediend.

Meer informatie

Webhosting

Van der Heiden ICT services levert naast domeinregistratie ook snelle en stabiele webhosting tegen een vriendelijke prijs. De webhosting wordt geleverd vanaf eigen private cloud servers die zich in Nederland bevinden.

Voor meer informatie over, of het bestellen van, webhosting kunt u contact opnemen.

Meer informatie

Kopje koffie?

Laten we het hebben over de mogelijkheden