Websites en -applicaties

Websites

Een website is meer dan die enkele statische pagina met summiere informatie. Naast het zichtbaar maken van het bedrijf raken volledige bedrijfsprocessen verweven met de website. Ook wordt steeds meer gebruik gemaakt van tablets en smartphones waar bij de ontwikkeling rekening mee gehouden moet worden.

Ontwikkeling

De ontwikkeling van een website is in 4 fases opgedeeld:

  • Concept & strategie;
  • Design (huisstijl);
  • Realisatie;
  • Release & support.

Techniek

Websites worden gemaakt in WordPress of gebaseerd op het Laravel framework. Dit is afhankelijk van de complexiteit van de website.

Alle websites worden voorzien van een responsive design. Hierdoor werken de websites op smartphones net zo goed als op tablets en desktops.

Webapplicaties op maat

Een maatwerk webapplicatie is geschikt voor:

  • Start-ups met een uniek IT concept;
  • Organisaties/bedrijven waar standaard software niet voldoet;
  • Gebruikers van standaard software waarbij de eisen en wensen niet binnen de mogelijkheden vallen of niet efficiënt geïmplementeerd kunnen worden.

Hoge kwaliteit

Door de jarenlange ervaring op het gebied van websites en webapplicaties is er een efficiënte werkwijze ontworpen en getest waarbij uw webapplicatie stap voor stap ontwikkeld wordt. Hierdoor wordt de website/webapplicatie volledig op het uiteindelijke gebruik afgestemd.

Daarnaast is stabiliteit en nette code een belangrijk uitgangspunt waardoor uw webapplicatie stabiel draait en eenvoudig aangepast en uitgebreid kan worden.

Techniek

Webapplicaties worden gebouwd op het Laravel framework. Wanneer een andere oplossing gewenst is, kan in overleg de mogelijkheden hiervoor worden bekeken.

Kopje koffie?

Laten we het hebben over de mogelijkheden