MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Van der Heiden ICT services wil het beste voor haar klanten, de mensen met wie wordt samengewerkt en de omgeving. Het streven is dan ook altijd om te kiezen voor duurzame relaties, samenwerkingen en oplossingen.

Groen datacenter

De servers van Van der Heiden ICT services staan in Nederland en vallen dan ook onder het Nederlands recht. Dit geldt ook voor de gekozen backup oplossingen. Uw data blijft altijd binnen de Nederlandse landsgrenzen opgeslagen.

Het datacenter waarin de servers zich bevinden, draait volledig op groene stroom die opgewekt is uit wind door windturbines. Deze groene stroom komt van Nederlandse windmolens. Bij de productie van deze duurzame energie komt geen CO2 vrij.

Voor de koeling van de servers gebruikt het datacenter airco’s die slim en efficiënt omgaan met de gekoelde lucht.

Sponsoring

Als organisatie is Van der Heiden ICT services betrokken bij de ontwikkeling van ICT binnen het onderwijs. ICT speelt een steeds grotere rol in de samenleving en het is dan ook van belang dat de jeugd hier steeds beter met om leert te gaan.

Om deze ontwikkeling te stimuleren is Van der Heiden ICT services al enkele jaren sponsor van Stichting de Zonnebloem. Deze stichting is al bijna 20 jaar actief en heeft als doel om extra leer- en hulpmiddelen voor alle leerlingen van OBS de Zonnebloem mogelijk te maken.

Kopje koffie?

Laten we het hebben over de mogelijkheden