Over

Over

Vdhicts richt zich sinds maart 2014 op het adviseren, ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van weboplossingen met behulp van het Laravel framework. Deze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd voor opdrachtgevers maar ook op eigen initiatief.

Bedrijfsgegevens

Adres
Nannie van Wehlstraat 286
2548 MN Den Haag

KVK
60227737

Contact
Voor contact kunt u terecht op de contactpagina.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Vdhicts wil het beste voor haar klanten, de mensen met wie wordt samengewerkt en de omgeving. Het streven is dan ook altijd om te kiezen voor duurzame relaties, samenwerkingen en oplossingen.

Sponsoring

Als IT organisatie is goed zichtbaar hoe belangrijk IT is en wordt in de huidige samenleving. Vdhicts is dan ook van mening dat het belangrijk is dat de jeugd hier goed mee om leert te gaan.

Om deze ontwikkeling te stimuleren is Vdhicts al enkele jaren sponsor van Stichting de Zonnebloem. Deze stichting is al bijna 20 jaar actief en heeft als doel om extra leer- en hulpmiddelen (denk aan laptops, tablets, digitale schoolborden, etc.) voor alle leerlingen van OBS de Zonnebloem mogelijk te maken.

Dutch Laravel Foundation

Om het bouwen van websites en webapplicaties makkelijker en sneller te maken, wordt er vaak gewerkt met frameworks. Een framework is een samenstelling van componenten die het ontwikkelen van een (web)applicatie makkelijker en sneller maakt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan authenticatie van gebruikers, koppelingen met andere systemen of het implementeren van een betaalsysteem.

Vdhicts is een veelvuldig gebruiker van het Laravel framework. Daarom is Vdhicts een van de founding partners van de in juni 2019 opgerichte Dutch Laravel Foundation. Deze stichting heeft de goedkeuring van Taylor Otwell, de bedenker van het Laravel Framework.

Meer informatie over de stichting is te vinden op de website van de Dutch Laravel Foundation.

Open source

Vdhicts geeft graag terug aan de (Laravel) community en heeft daarom diverse open source packages ontwikkeld, waaronder koppelingen met diverse API’s van software pakketten of leveranciers en uitbreidingen van bestaande open source software.

De packages zijn te vinden op: https://github.com/vdhicts

Kopje koffie?

Laten we het hebben over de mogelijkheden